Retourneren van bestelling

Bij Hobbelpony.nl begrijpen we dat het soms nodig kan zijn om een bestelling te retourneren. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een bestelling binnen 14 dagen te retourneren, in overeenstemming met het herroepingsrecht.

Het herroepingsrecht houdt in dat je als klant het recht hebt om een bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren en de producten te retourneren. Hier zijn enkele belangrijke stappen en voorwaarden voor het retourneren van een bestelling bij Hobbelpony.nl:

  1. Meld je retourzending aan: Als je besluit om een bestelling te retourneren, dien je dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan Hobbelpony.nl te melden. Dit kun je meestal doen via je online account op onze website of door contact op te nemen met onze klantenservice.

  2. Verpak de producten: Zorg ervoor dat de producten die je wilt retourneren in dezelfde staat verkeren als toen je ze ontving, inclusief de originele verpakking en labels. Verpak de producten veilig om schade tijdens het transport te voorkomen.

  3. Verzend de retourzending: Je dient de retourzending binnen 14 dagen na het melden van de retourzending terug te sturen. De kosten voor het retourneren zijn meestal voor jouw rekening, tenzij anders overeengekomen met Hobbelpony.nl.

  4. Terugbetaling: Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten die je hebt betaald bij de oorspronkelijke bestelling. De terugbetaling zal doorgaans plaatsvinden via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Het is belangrijk om te onthouden dat er bepaalde uitzonderingen kunnen zijn op het herroepingsrecht, bijvoorbeeld bij gepersonaliseerde of bederfelijke producten. Daarom is het raadzaam om de retourvoorwaarden en -beleid van Hobbelpony.nl te raadplegen voordat je een retourzending aanvraagt.

Bij Hobbelpony.nl streven we ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen winkelen, wetende dat ze, indien nodig, hun bestelling binnen 14 dagen kunnen retourneren.

Scroll naar boven